TOP 20 muusikkoja ja heidän onnentapansa

Onnentavat ja -rituaalit ovat monille muusikoille tärkeitä osia heidän esiintymisestään ja luovasta prosessistaan. Meillä monella on omat onnennumeromme ja tapamme, mutta kuinka moni lukee horoskooppeja tai on tilannut oman tulkinnan?

Tässä on muutamia esimerkkejä muusikoista ja heidän onnentavoistaan:

Beyoncé

Beyoncén onnennumero on neljä, koska hän on syntynyt 4. syyskuuta ja hänen aviomiehensä Jay-Z on syntynyt 4. joulukuuta. Beyoncé on myös maininnut useissa haastatteluissa, että neljä symboloi hänelle tasapainoa ja vahvuutta. Neljä on myös symboliikaltaan vakaata ja tasapainoista, sillä se on nelikulmion muotoinen ja jakaa ympyrän neljään yhtä suureen osaan. Beyoncé on käyttänyt neljää mikrofonia esiintyessään, joka on yksi hänen onnentavoistaan. Hän on myös nimennyt yhden studioalbuminsa ”4”:ksi ja käyttänyt neljää kättä symboloimaan vahvuutta ja yhtenäisyyttä esiintymisissään.

Lady Gaga

Lady Gagan on kertonut, että hänen onnennumeronsa 17 on peräisin hänen nuoruudestaan. Hän oli nimittäin aloittanut musiikkiharrastuksensa 17-vuotiaana, ja sen jälkeen hänelle oli tapahtunut paljon positiivisia asioita, kuten levytyssopimuksen saaminen ja menestys musiikkiurallaan. Lady Gaga on myös kertonut haastatteluissa, että numero 17 symboloi hänelle voimaa ja onnea, ja että hän käyttää usein numeroa 17 eri tavoin. Esimerkiksi Lady Gaga käyttää usein kultaisia korvarenkaita esiintyessään, jotka on koristeltu numeroilla 1 ja 7, tai hän käyttää numeroa eri tavoin asusteissaan tai esityksissään. Lady Gagan fanit ovat myös alkaneet käyttää numeroa 17 yhtenä tapana osoittaa tukeaan hänelle.

Justin Bieber

Justin Bieber on avoimesti kertonut, että uskonto on ollut hänelle tärkeä osa elämää ja uraa. Hän on kertonut haastatteluissa, että hänen uskonsa auttoi häntä selviytymään vaikeasta ajasta, joka hänellä oli uransa alkuvuosina. Bieber on myös sanonut, että hän pitää rukoushetken ennen keikkaa saadakseen sisäistä rauhaa ja luottamusta sekä muistuttaakseen itseään, mikä on oikeasti tärkeää elämässä. Rukoushetki antaa hänelle myös tilaisuuden keskittyä ja kerätä ajatuksensa ennen esiintymistä. Bieber on myös kertonut, että hän käyttää rukoushetkeä muistuttaakseen itseään siitä, että hänen menestyksensä on Jumalan antama lahja, ja että hän haluaa käyttää lahjaansa hyvään tarkoitukseen.

Taylor Swift

Taylor Swift on kertonut, että hän pitää numeroa 13 onnen numeronaan. Vaikka monet ihmiset pitävät numeroa epäonnen numerona, Swift on aina pitänyt sitä onnen numeronaan. Hän on syntynyt 13. päivä, ja hänen ensimmäinen albuminsa menestyi hyvin, kun hän oli 13-vuotias. Lisäksi Taylor Swift on kertonut, että monet tärkeät asiat hänen elämässään ovat tapahtuneet 13. päivä, joten hän pitää numeroa 13 erityisenä ja positiivisena.

Swift kirjoittaa numeron 13 kämmenselkäänsä ennen esiintymistä, koska hän uskoo sen tuovan hänelle onnea ja menestystä. Hän on myös kertonut käyttävänsä numeroa monilla muilla tavoin, kuten vaatekokoissaan, lentokonepaikoissaan ja hotellihuoneissaan. Hän on jopa nimennyt yhden albuminsa ”Fearless” ja käyttänyt siinä numeroa 13 monissa kappaleissaan. Swiftin fanit ovat myös alkaneet käyttää numeroa 13 osana fandomiaan ja osoittaakseen tukeaan Swiftille.

Adele

Adele on kertonut haastatteluissa, että hän laulaa ”Happy Birthday” omalle äänelleen ennen keikkaa varmistaakseen, että hänen äänensä on kunnossa ja että hän voi antaa parhaan mahdollisen esityksen yleisölle. ”Happy Birthday” on kappale, joka sisältää eri äänialoja ja vaatii erilaista äänitekniikkaa, joten sen laulaminen ennen keikkaa auttaa Adelea testaamaan äänensä rajoja. Adele on myös kertonut, että hän ei halua rasittaa ääntään liikaa ennen keikkaa, joten hän laulaa ”Happy Birthday” yleensä hyvin hiljaisella äänellä.

Lisäksi Adele on kertonut, että ”Happy Birthday” on hänelle tärkeä kappale, sillä hän on syntynyt toukokuun 5. päivä ja että hänen poikansa Angelo on myös syntynyt toukokuussa. ”Happy Birthday” laulaminen ennen keikkaa on siis myös henkilökohtainen tapa muistuttaa itseään tärkeistä asioista elämässään ja pysyä positiivisella mielellä ennen esiintymistä.

Ed Sheeran

Ed Sheeran on kertonut, että hän käyttää aina samaa kitaranauhaa keikoillaan siksi, että se on hänen onnenkalunsa. Hän oli saanut nauhan lahjaksi nuoruudenystävältään ja huomannut, että hänellä meni hyvin keikoillaan silloin, kun hän käytti kyseistä nauhaa. Hän on jopa sanonut, että hän luottaa nauhaan niin paljon, että hän jättäisi keikan väliin, jos hän sattuisi menettämään sen.

Sheeranin tapa tehdä käsiliikkeitä ennen esiintymistään liittyy hänen esiintymistyyliinsä. Sheeran esiintyy usein yksin lavalla akustisen kitaran kanssa, ja hän käyttää käsiliikkeitä auttaakseen itseään muistamaan kappaleiden soinnut ja sanoitukset. Lisäksi Sheeranin käsiliikkeet ovat osa hänen esiintymistyyliään, joka on hyvin dynaaminen ja energinen.

Sheeran on myös kertonut, että hänelle on tärkeää saada hyvä fiilis ennen keikkaa, jotta hän voi antaa parhaan mahdollisen esityksen yleisölle. Siksi hän tekee ennen esiintymistä erilaisia rituaaleja, kuten juoksee, pelaa jalkapalloa tai tekee joogaa. Nämä rituaalit auttavat häntä rentoutumaan ja keskittymään ennen keikkaa.

Ariana Grande

Ariana Granden onnenkivi on ametisti, koska hän uskoo sen tuovan hänelle rauhaa ja tasapainoa elämään. Ametisti on myös perinteisesti liitetty henkisyyteen ja henkiseen kehitykseen, ja se voi auttaa rauhoittamaan mieltä ja vahvistamaan intuitiota.

Grande on kertonut, että hän käyttää ametistikorua esiintyessään, koska se auttaa häntä tuntemaan olonsa turvalliseksi ja vahvaksi lavalla. Korun pitäminen mukanaan muistuttaa häntä myös siitä, että hänellä on paljon faneja, jotka arvostavat häntä ja ovat tukeneet häntä urallaan.

Lisäksi Grande on kertonut, että hän pitää ametistia myös henkilökohtaisessa elämässään. Hän on kertonut käyttävänsä ametistia meditaation aikana, ja hän on myös tatuoinut kuvan ametistista sormeensa.

Grande on käyttänyt ametistia myös muilla tavoilla, kuten sisustuksessa ja vaatteissa. Hän on kertonut, että hänellä on ametistikiviä kodissaan, ja hän on käyttänyt ametistiä koristamaan vaatteitaan ja kenkiään. Kokonaisuutena ametisti on siis tärkeä symboli ja voimakas henkinen työkalu Ariana Grandelle.

Billie Eilish

Billie Eilish on kertonut, että hän käyttää aina samoja vaatteita keikoillaan, koska se auttaa häntä välttämään epävarmuuden tunnetta ja keskittymään musiikkiin. Hän on myös sanonut, että hän ei halua antaa ulkonäön vaikuttaa siihen, kuinka yleisö häntä arvostelee tai miten hän itse tuntee itsensä. Siksi hän käyttää yleensä väljiä vaatteita, jotka peittävät kehon ja välttävät korostamasta fyysistä ulkonäköä.

Billie Eilishin tapa laittaa hiukset poninhännälle ennen esiintymistään on myös osa hänen esiintymistyyliään. Hän on kertonut, että hänellä on herkkä päänahka, ja että poninhännällä pitäminen auttaa häntä välttämään hiusten takkuuntumisen keikan aikana. Lisäksi poninhännän pitäminen auttaa Eilishia näkemään yleisön paremmin, ja se antaa hänelle vapauden liikkua lavalla ilman, että hiukset häiritsevät.

Billie Eilish on myös kertonut, että hän haluaa esiintyä musiikillaan, eikä ulkonäöllään, joten hänen vaatteensa ja hiustyylinsä ovat osa hänen tapaa ilmaista itseään musiikin kautta. Hänen musiikkinsa ja esiintymistapansa ovatkin saaneet paljon kiitosta fanien ja kriitikoiden keskuudessa.

Bruno Mars

Bruno Mars on kertonut, että meditaatio ja rukoilu ennen esiintymistään auttavat häntä keskittymään ja rentoutumaan ennen lavalle astumista. Hän on kertonut haastatteluissa, että hänen ammattinsa vaatii paljon fyysistä ja henkistä valmistautumista, joten meditaatio ja rukous auttavat häntä pääsemään oikeaan mielentilaan ennen esiintymistä.

Bruno Marsin käsiliikkeet ja venyttelyt ovat osa hänen valmistautumistaan ennen esiintymistä. Hän on kertonut, että hän haluaa lämmittää kehonsa ja rentoutua ennen keikkaa, jotta hän voi antaa parhaan mahdollisen esityksen yleisölle. Käsiliikkeet ovat myös osa hänen esiintymistyyliään, ja hän käyttää niitä tuomaan lisää energiaa ja dynamiikkaa esiintymiseensä.

Lisäksi Mars on kertonut, että hän haluaa pysyä rauhallisena ja keskittyneenä ennen keikkaa, jotta hän voi välttää jännityksen ja stressin. Hän on kertonut, että meditaatio ja rukous auttavat häntä olemaan läsnä hetkessä ja nauttimaan esiintymisestä. Marsin fanit ovatkin ylistäneet hänen esiintymistään sen energiaa ja positiivisuutta.

Rihanna

Rihanna on kertonut, että hän tekee rukouksen ennen esiintymistään siksi, että se auttaa häntä rauhoittumaan ja keskittymään ennen keikkaa. Hän on myös sanonut, että rukous auttaa häntä pysymään positiivisena ja vahvana, vaikka hänellä olisi vaikeaa. Hän on avoimesti kertonut, että uskonto on tärkeä osa hänen elämäänsä, ja että se auttaa häntä pysymään tasapainossa kiireisen elämäntyylinsä keskellä.

Rihannan tapa käyttää samoja kenkiä keikoillaan liittyy osaltaan hänen tyyliinsä ja brändiinsä. Hän on tunnettu muodin ikoni, joka on vaikuttanut paljon pop-kulttuuriin ja muotiin ympäri maailmaa. Rihannan fanit ovatkin huomanneet, että hän käyttää usein samoja kenkiä keikoillaan, mikä voi olla osa hänen tyyliään ja brändiään. Hän on myös kertonut, että hän käyttää mukavia kenkiä, joissa on hyvä tanssia, jotta hän voi antaa parhaan mahdollisen esityksen yleisölle.

Lisäksi Rihannan tapa käyttää samoja kenkiä keikoillaan voi olla myös osa hänen kestävän kehityksen ajatteluaan. Hän on aiemmin puhunut ympäristönsuojelun tärkeydestä ja pyrkinyt ottamaan huomioon ympäristön vaikutukset toiminnassaan. Käyttämällä samoja kenkiä uudestaan hän voi osaltaan vähentää kulutustaan ja välttää tuottamasta liikaa jätettä.

Kanye West

Kanye West on kertonut, että hän käyttää aina samaa t-paitaa keikoillaan, koska se auttaa häntä keskittymään musiikkiin eikä ulkonäköönsä. Hän on sanonut, että hän haluaa, että hänen musiikkinsa puhuu puolestaan, eikä hänen vaatteensa. Sama t-paita on myös osa hänen esiintymisasuaan, joka koostuu yksinkertaisista ja minimalistisista vaatteista.

Kanye Westin tapa rukoilla ennen esiintymistään liittyy hänen henkilökohtaiseen uskonnollisuuteensa. Hän on tunnettu uskonnollisista lausunnoistaan ja julkisista rukoushetkistään. Hän on kertonut, että hän rukoilee ennen keikkaa auttaakseen itseään keskittymään ja rauhoittumaan. Hän on myös sanonut, että hän haluaa, että hänen musiikkinsa välittää positiivisuutta ja toivoa, ja rukous auttaa häntä pysymään positiivisena ennen keikkaa.

Lisäksi Kanye West on kertonut, että hän haluaa, että hänen esiintymisensä on täydellinen, ja rukous on osa hänen tapaa valmistautua huolellisesti ennen keikkaa. Hän on tunnettu perfektionismistaan ja siitä, että hän vaatii paljon itseltään. Rukous auttaa häntä rentoutumaan ja antamaan parhaan mahdollisen esityksen yleisölle.

Kokonaisuutena Kanye Westin tapa käyttää samaa t-paitaa keikoillaan ja rukoilla ennen esiintymistään ovat osa hänen henkilökohtaista tyyliään ja valmistautumistaan.

Lizzo

Lizzon tapa kiittää yleisöä ja itseään ennen esiintymistään liittyy hänen positiivisuuteensa ja itsetuntemukseensa. Lizzo on tunnettu kannustavista lauluistaan, jotka kannustavat ihmisiä rakastamaan ja hyväksymään itsensä sellaisina kuin he ovat. Hän on kertonut, että hän haluaa tuoda positiivisuutta ja iloa ihmisten elämään, ja kiittämällä yleisöä ja itseään ennen esiintymistään hän haluaa välittää positiivista viestiä yleisölle. Hän on myös sanonut, että hän haluaa muistuttaa ihmisiä siitä, että he ovat arvokkaita ja tärkeitä.

Lizzon tapa käyttää samoja hiustyylejä ja meikkejä liittyy osaltaan hänen tyyliinsä ja brändiinsä. Hän on tunnettu rohkeasta tyylistään ja on usein esiintynyt julkisuudessa hiukset ja meikki erottuvina elementteinä. Lizzon hiustyylit ja meikit ovatkin osa hänen tapaa ilmaista itseään ja brändiään. Samoja hiustyylejä ja meikkejä käyttämällä hän voi myös välttää liian suurta huomiota ulkonäköönsä, ja antaa musiikkinsa puhua puolestaan.

Lisäksi Lizzo on kertonut, että hän haluaa, että hänen musiikkinsa yhdistää ihmisiä ja tuo ihmiset yhteen. Hän haluaa, että ihmiset tuntevat olonsa hyväksi musiikin kautta, ja samalla hän haluaa inspiroida ihmisiä olemaan oma itsensä. Hänen tyyliään ja tapaansa esiintyä onkin ylistetty sen rohkeudesta ja kannustavasta viestistä, jonka hän välittää.

Drake

Draken tapa meditoida ennen esiintymistään liittyy hänen henkiseen valmistautumiseensa. Hän on kertonut, että meditaatio auttaa häntä rauhoittumaan ja keskittymään ennen keikkaa. Hän on myös sanonut, että meditaatio auttaa häntä pääsemään oikeaan mielentilaan ennen esiintymistä, jotta hän voi antaa parhaan mahdollisen esityksen yleisölle.

Draken tapa käyttää samanlaista tuoksua ennen esiintymistään voi liittyä hänen esiintymisasuunsa ja brändiinsä. Hän on tunnettu tyylistään, joka sisältää ylellisiä vaatteita ja asusteita. Saman tuoksun käyttäminen ennen esiintymistä voi olla osa hänen esiintymisasuaan, joka koostuu yksityiskohdista ja tyylikkyydestä. Tuoksu voi myös olla osa hänen brändiään, joka korostaa ylellisyyttä ja tyylikkyyttä.

Lisäksi Draken tapa käyttää samanlaista tuoksua ennen esiintymistään voi liittyä hänen tavoitteeseensa luoda mieleenpainuva esiintymiskokemus yleisölle. Tuoksun käyttäminen voi auttaa luomaan yhtenäisen tunnelman keikan aikana, ja samalla se voi auttaa yleisöä muistamaan esiintymisen pidempään. Tuoksun käyttäminen ennen esiintymistä voi olla myös osa hänen tapaansa valmistautua huolellisesti ja antaa parhaan mahdollisen esityksen yleisölle.

Post Malone

Post Malonen tapa polttaa suitsukkeita ennen esiintymistään voi liittyä hänen henkilökohtaiseen uskonnollisuuteensa ja henkiseen valmistautumiseensa. Hän on kertonut, että hän uskoo jumaluuteen ja haluaa välittää positiivisia energioita yleisölle. Polttamalla suitsukkeita hän voi osaltaan luoda rauhallisen ja rentoutuneen tunnelman ennen esiintymistään ja auttaa itseään keskittymään. Suitsukkeiden polttaminen on myös osa hänen henkilökohtaista tyyliään ja brändiään, ja se voi auttaa häntä luomaan yhtenäisen tunnelman esiintymisen aikana.

Post Malonen tapa käyttää samoja kenkiä keikoillaan voi liittyä hänen tyyliinsä ja brändiinsä. Hän on tunnettu muodistaan ja erityisesti siitä, että hän käyttää usein cowboy-bootseja esiintymisissään. Samojen kenkien käyttäminen voi olla osa hänen tyyliään ja brändiään, ja se voi auttaa häntä luomaan tunnistettavan ulkonäön ja tyylin. Lisäksi samojen kenkien käyttäminen voi olla myös käytännöllistä, koska hän tietää, että ne ovat mukavat ja sopivat hyvin hänen tyyliinsä.

Shawn Mendes

Shawn Mendesin tapa kirjoittaa ylös ajatuksiaan ja tunteitaan ennen esiintymistään liittyy hänen henkilökohtaiseen valmistautumiseensa. Hän on kertonut, että kirjoittaminen auttaa häntä keskittymään ja rauhoittumaan ennen esiintymistä. Hän on myös sanonut, että kirjoittaminen auttaa häntä käsittelemään omia ajatuksiaan ja tunteitaan ennen esiintymistä, jotta hän voi antaa parhaan mahdollisen esityksen yleisölle.

Shawn Mendesin tapa käyttää samoja koruja ja vaatteita keikoillaan voi liittyä hänen tyyliinsä ja brändiinsä. Hän on tunnettu rento-tyylisistä vaatteistaan ja koruistaan, ja samojen korujen ja vaatteiden käyttäminen voi olla osa hänen henkilökohtaista tyyliään ja brändiään. Tämä voi auttaa häntä luomaan yhtenäisen ulkonäön ja tyylin esiintymisissään, joka erottuu yleisöstä ja on helposti tunnistettavissa. Lisäksi samojen vaatteiden ja korujen käyttäminen voi olla myös käytännöllistä, koska hän tietää, että ne ovat mukavia ja sopivat hyvin hänen esiintymistyyliinsä.

Kokonaisuutena Shawn Mendesin tapa kirjoittaa ylös ajatuksiaan ja tunteitaan ennen esiintymistään ja käyttää samoja koruja ja vaatteita keikoillaan liittyy hänen henkilökohtaiseen valmistautumiseensa, tyyliinsä ja brändiinsä, sekä hänen tavoitteeseensa antaa parhaan mahdollisen esityksen yleisölle.

Katy Perry

Katy Perryn tapa meditoida ja rukoilla ennen esiintymistään liittyy hänen henkiseen valmistautumiseensa. Hän on kertonut, että meditaatio ja rukous auttavat häntä keskittymään ja rauhoittumaan ennen esiintymistä. Ne auttavat häntä myös löytämään oikean mielentilan ja tunnelman, joka auttaa häntä antamaan parhaan mahdollisen esityksen yleisölle.

Katy Perryn tapa käyttää samoja asusteita keikoillaan voi liittyä hänen tyyliinsä ja brändiinsä. Hän on tunnettu rohkeasta tyylistään ja käyttää usein värikkäitä ja näyttäviä asusteita esiintymisissään. Samojen asusteiden käyttäminen voi olla osa hänen henkilökohtaista tyyliään ja brändiään, ja se auttaa häntä luomaan tunnistettavan ulkonäön ja tyylin. Lisäksi samojen asusteiden käyttäminen voi olla myös käytännöllistä, koska hän tietää, että ne ovat mukavia ja sopivat hyvin hänen esiintymistyyliinsä.

The Weeknd

The Weekndin tapa käyttää samoja kenkiä keikoillaan voi liittyä hänen tyyliinsä ja brändiinsä. Hän on tunnettu tyylistään, joka sisältää usein ylellisiä ja erikoisia kenkiä. Samojen kenkien käyttäminen keikoilla voi olla osa hänen tyyliään ja brändiään, ja se auttaa häntä luomaan tunnistettavan ulkonäön ja tyylin esiintymisissään. Lisäksi samojen kenkien käyttäminen voi olla myös käytännöllistä, koska hän tietää, että ne ovat mukavia ja sopivat hyvin hänen esiintymistyyliinsä.

The Weekndin tapa meditoida ja keskittyä hengitykseen ennen esiintymistään voi liittyä hänen henkiseen valmistautumiseensa. Hän on kertonut, että meditaatio ja hengitysharjoitukset auttavat häntä rauhoittumaan ja keskittymään ennen esiintymistä. Ne auttavat häntä myös löytämään oikean mielentilan ja tunnelman, joka auttaa häntä antamaan parhaan mahdollisen esityksen yleisölle.

Harry Styles

Harry Stylesin onnennumero 22 voi olla henkilökohtainen merkitys hänelle, joka liittyy hänen syntymäpäiväänsä, tärkeisiin tapahtumiin elämässään tai johonkin muuhun henkilökohtaiseen merkitykseen. Numero voi toimia hänelle onnea ja voimaa tuovana tekijänä.

Harry Stylesin tapa käyttää samoja vaatteita ja kenkiä keikoillaan voi liittyä hänen tyyliinsä ja brändiinsä. Hän on tunnettu tyylistään, joka sisältää usein yksinkertaisia, mutta tyylikkäitä vaatteita ja kenkiä. Samojen vaatteiden ja kenkien käyttäminen keikoilla voi olla osa hänen tyyliään ja brändiään, ja se auttaa häntä luomaan tunnistettavan ulkonäön ja tyylin esiintymisissään. Lisäksi samojen vaatteiden ja kenkien käyttäminen voi olla myös käytännöllistä, koska hän tietää, että ne sopivat hyvin hänen esiintymistyyliinsä ja ovat mukavia käyttää.

Dua Lipa

Dua Lipan tapa meditoida ja venytellä ennen esiintymistään liittyy hänen henkilökohtaiseen valmistautumiseensa. Hän on kertonut, että meditaatio auttaa häntä rauhoittumaan ja keskittymään ennen esiintymistä, ja venyttely auttaa häntä valmistautumaan fyysisesti esiintymiseen. Ne auttavat häntä myös löytämään oikean mielentilan ja tunnelman, joka auttaa häntä antamaan parhaan mahdollisen esityksen yleisölle.

Dua Lipan tapa käyttää samoja vaatteita keikoillaan voi liittyä hänen tyyliinsä ja brändiinsä. Hän on tunnettu tyylistään, joka sisältää usein näyttäviä ja rohkeita vaatteita. Samojen vaatteiden käyttäminen keikoilla voi olla osa hänen tyyliään ja brändiään, ja se auttaa häntä luomaan tunnistettavan ulkonäön ja tyylin esiintymisissään. Lisäksi samojen vaatteiden käyttäminen voi olla myös käytännöllistä, koska hän tietää, että ne sopivat hyvin hänen esiintymistyyliinsä ja ovat mukavia käyttää.

Postmodern Jukebox

Postmodern Jukeboxin tapa käyttää samanlaista pukeutumistyyliä ja koristeita keikoillaan voi liittyä heidän esiintymiskonseptiinsa. Postmodern Jukebox tunnetaan siitä, että he soittavat moderneja kappaleita vanhanaikaisella tyyliin sopivalla sovituksella ja pukeutuvat ajan henkeen sopivalla tavalla. Heidän tyyliinsä ja brändiinsä kuuluu siis retrohenkisyys, ja samanlaisten vaatteiden ja koristeiden käyttäminen keikoilla auttaa heitä luomaan tunnistettavan ja yhtenäisen esiintymistyylin.

Postmodern Jukeboxin tapa meditoida ja keskittyä yhdessä ennen esiintymistään voi liittyä heidän henkilökohtaiseen valmistautumiseensa. Meditaatio ja keskittyminen auttavat heitä rentoutumaan ja löytämään oikean mielentilan ennen esiintymistä. Lisäksi yhdessä meditoiminen ja keskittyminen voi auttaa heitä luomaan yhtenäisyyden tunnetta ja tsemppaamaan toisiaan ennen esiintymistä.

Näiden esimerkkien lisäksi monet muusikot käyttävät erilaisia onnentapoja ja rituaaleja esiintymisten ja luovan prosessin aikana. Onnentavat voivat auttaa heitä rentoutumaan ja keskittymään paremmin, ja ne voivat myös tuoda mukanaan positiivista energiaa ja hyvää onnea.

Ps.

Sami Yaffa ja musiikki

Muusikko Sami Yaffa, tunnettu Hanoi Rocks -yhtyeestä, on hiljattain palannut studioon digijuorujen mukaan. Yaffa on jakanut sosiaalisessa mediassa kuvia studioympäristöstä, mikä on herättänyt fanien mielenkiinnon.

Jätä kommentti